Casper'ın yolladığı dosyalar ile BIOS güncelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BarisKusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BarisKusu

Yeni Üye
Excalibur G911 dizüstü bilgisayarımın BIOS yazılımını güncellemem gerekiyor. Casper, "G911 14th yeni 4270-4160" isimli dosyaları içeren bir e-posta gönderdi. Eklerde resimler mevcut; bu dosyaları nasıl kuracağımı bilmiyorum, yardıma ihtiyacım var.

Dosyaları nasıl yükleyebileceğim konusunda yol gösterirseniz çok memnun olurum. Kurulum işlemini adım adım açıklamanız benim için çok önemli.

Bu dosyaları çalıştırmaktan çekiniyorum, olası sorunları önlemek için detaylı talimatlara ihtiyacım var. Bilgisayarımın zarar görmesinden endişeleniyorum.

Casper'ın gönderdiği dosyaların BIOS güncellemesi için olduğunu tahmin ediyorum. Bu dosyaları doğrudan çalıştırmamalısın. Casper'ın sitesinde veya destek sayfasında G911 modelin için BIOS güncelleme kılavuzu bulmalısın. Kılavuzda detaylı adımlar mevcut olacaktır. Eğer kılavuzda yardımcı olabilecek bir video varsa izlemeni öneririm. Dosyaları kurmadan önce bilgisayarının yedeğini almanı tavsiye ederim. Herhangi bir sorunla karşılaşırsan Casper ile iletişime geçmeyi unutma. Dikkatli olursan sorunsuz bir güncelleme yapabilirsin.

Geri