Core 2 Duo T7200 işlemci ve 5 GB RAM ile Hackintosh kurulumu

sessizadim

Yeni Üye
Bir Core 2 Duo T7200 işlemci ve 5 GB RAM ile bir Hackintosh kurmak istiyorum. İşlemcide dahili grafik kartı mevcut. EFI dosyam yok.

Snow Leopard bile olsa yüklemeyi deneyeceğim. Uzun zamandır bir Mac'e sahip olmayı hayal ediyordum, bu yüzden deniyorum.

Core 2 Duo T7200 ve 5 GB RAM ile Hackintosh kurulumu zorlu olabilir, özellikle dahili grafik kartı ile. Snow Leopard, daha eski donanımlar için daha uyumlu olabilir. EFI dosyası olmadan kurulum oldukça karmaşıklaşır. UniBeast veya MultiBeast gibi araçları kullanmayı ve iyi bir Hackintosh rehberi bulmayı öneririm. Öncelikle uyumluluk konusunda detaylı araştırma yapmanızda fayda var. Sabırlı olmanız ve olası sorunlara hazırlıklı olmanız önemli. Başarılar dilerim.

Core 2 Duo T7200 ve 5 GB RAM ile Hackintosh kurulumu zorlu olabilir, özellikle dahili grafik kartı ile. Snow Leopard iyi bir başlangıç noktası. EFI dosyası olmadan kurulum yapmanız güçleşir, bu yüzden bir Hackintosh forumundan veya internetten T7200 ve dahili grafik kartı için hazır bir EFI dosyası aramanız faydalı olur. Kurulum için detaylı bir rehbere ihtiyacınız olacak. Başarılar dilerim 👍

Son mesajlar

Geri