Dell Latitude modelleri nasıl?

DagYuruyucusu

Yeni Üye
Dell Latitude 3300, 3500, 5300, 5500 serilerini inceliyorum. 12 GB RAM'e ve 400 GB SSD'ye sahip, i5 işlemcili bir cihaz arıyorum. Mümkünse hiç açılmamış bir ürün tercih ederim. Bazı satıcılara ulaştım, ancak temel modellerde bile açılıp değişiklik yapıldığını söylediler. Bu yüzden tamamen orijinal, kutulu bir laptop istiyorum. Bu modellerden kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? En az 3 yıl boyunca günde 5-6 saat şarjdan bağımsız çalışması gerekiyor. VS Code, React Native, PyCharm, MSSQL gibi programları sorunsuz çalıştırabilmeli. Güncel modellerin boyutları nedir? Eskiden kullandığım gibi ağır ve hantal olmamasını umuyorum. İnternette güncel görsellerine rastlayamadım, gördüklerim 10 yıl öncesindeki Dell bilgisayarlarımdan daha kötüydü. Yakın zamanda yardımcı olursanız memnun olurum.

Birkaç satıcıyla görüştüm ama hepsi cihazları açıp güncellediklerini belirtti. Bu yüzden arıyorum tamamen sıfır, hiç kullanılmamış bir bilgisayar. Bu yüzden kapalı kutuda bir ürün almak istiyorum.

İşletim sistemini ve uygulamaları sorunsuz çalıştırması önemli. Özellikle VS Code, React Native, PyCharm ve MSSQL programlarını kullanacağım.

Boyutları önemli bir faktör. Ağır ve büyük bir bilgisayar istemiyorum. Görsel bulmakta güçlük çekiyorum, bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen deneyiminizi paylaşın.

Geri