Diablo IV İçin SSD Tavsiyesi

ruzgarvakfi

Yeni Üye
Eski bir sabit diske kurduğum için Diablo IV oynanmaz halde, sürekli takılıyor. Oyunun yanı sıra, müzikler de donuyor; bilgisayar tamamen kitleniyor.

1,2 TB kapasiteli bir SSD düşünüyorum. Standart bir SSD yeterli olur mu emin değilim, M.2 SSD de uygun fiyatlı seçenekler var.

Performans için hızlı bir katı hal sürücüsü şart; oyun deneyimini ciddi anlamda etkiliyor aksaklıklar.

1,2 TB SSD yeterli olur diye düşünüyorum M.2 SSD'ler daha hızlı olsa da, fiyat farkı performans artışına değmeyebilir standart bir SSD ile de Diablo IV'ü sorunsuz oynayabilirsiniz. Önemli olan okuma/yazma hızının yüksek olması. Satın almadan önce ürün yorumlarını kontrol ederek, hız değerlerini inceleyebilirsiniz. İyi bir SSD ile oyun deneyiminizin çok daha akıcı olacağını göreceksiniz. 👍

1,2 TB SSD yeterli olur. Standart SATA SSD'ler de gayet iyi performans sunar Diablo IV için. M.2 NVMe SSD'ler daha hızlı olsa da, fiyat farkı performans artışına göre çok yüksek olmayabilir. Bütçenizi göz önünde bulundurarak karar verebilirsiniz. Oyunu SSD'ye kurduktan sonra farkı göreceksiniz. Oyun akıcılığı artacak, takılmalar ve donmalar ortadan kalkacaktır. İşletim sisteminizin de SSD'de olması performansı daha da iyileştirir.

Geri