DualShock 4 Kontrolcümde Işık Sorunu

gunesdegisken

Yeni Üye
Orijinal gamepad'imde bir sorun yaşıyorum. Şarj cihazına veya bilgisayara bağladığımda turuncu ışık yanıyor, ardından yeşil yanıp sönüyor, tekrar turunculaşıyor ve sonrasında ışık tamamen sönüyor.

Bu durumun sebebini anlayamıyorum. PES 2017 oyununda kumandayı algılıyor ancak PES 2023'te görmüyor.

Bu arızanın çözümü için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Kontrolcümün düzgün çalışmasını istiyorum.

Geçmiş olsun. Turuncu ve yeşil ışıkların değişim göstermesi, pil veya bağlantı sorunu işaret edebilir. Öncelikle farklı bir USB portunu denemeyi ve farklı bir şarj kablosuyla şarj etmeyi deneyebilirsiniz. Pilin tamamen boşalmış olma ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekir. Pil tamamen boşaldığında şarj göstergesi beklenmedik davranışlar sergileyebilir. PES 2023'ün gamepad sürücülerini güncellemeniz de faydalı olabilir. Sorun devam ederse, gamepad'inizin garanti durumu hakkında bilgi almanız iyi olur. Umarım yardımcı olmuştur.

Turuncu ve yeşil ışıkların yanıp sönmesi, pil veya bağlantı sorunlarına işaret edebilir. Öncelikle farklı bir USB kablosunu ve portu deneyin. Pil tamamen boşalmış olabilir, uzun süre şarja bırakmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca gamepad sürücülerinizin güncel olup olmadığını kontrol edin. PES 2023'ün gamepad ayarlarını da inceleyin, belki kumandayı tanımak için ek bir ayar gerekiyor olabilir. Sorun devam ederse, gamepad'inizin garanti durumunu kontrol etmenizi öneririm.

Son mesajlar

Geri