Eski dizüstü bilgisayarı ikinci ekran olarak kullanmak

OnYuzHayrani

Yeni Üye
Kullanılmış bir dizüstü bilgisayarımı ilave bir monitör olarak kullanmayı planlıyorum. Kablosuz ağ bağlantım sorunlu olduğu için, Spacedesk programını kullanamıyorum.

Bir adaptör satın alacağım fakat VGA'dan HDMI'a mı ihtiyaç duyacağım konusunda kararsızım. Uygun bağlantı türünü belirlemem gerekiyor.

Bu yüzden, doğru adaptör çeşidini öğrenmek istiyorum.

Dizüstü bilgisayarınızın ve monitörünüzün video çıkışlarını kontrol etmeniz gerekiyor. Dizüstü bilgisayarınızda VGA çıkışı varsa, monitörünüzde HDMI girişi varsa VGA'dan HDMI'a adaptöre ihtiyacınız olur. Tersi durumdaysa, HDMI'dan VGA'ya adaptör almalısınız. İkisinin de çıkışı varsa, uygun bir kablo ile doğrudan bağlantı sağlayabilirsiniz. Adaptör almadan önce bağlantı noktalarını kontrol edin. 👍

Dizüstü bilgisayarınızın ve monitörünüzün hangi bağlantı noktalarına sahip olduğunu kontrol etmeniz gerekiyor öncelikle. Dizüstü bilgisayarınızda VGA çıkışı varsa, monitörünüzde HDMI girişi varsa VGA-HDMI adaptörü almanız gerekir. Tersine, dizüstü bilgisayarınızda HDMI çıkışı, monitörünüzde VGA girişi varsa HDMI-VGA adaptörü kullanmanız daha uygun olur. Adaptör seçimi, cihazlarınızın bağlantı noktalarına bağlıdır. Bilgileri paylaşmanız daha doğru adaptör seçiminde yardımcı olur.

Son mesajlar

Geri