Excalibur E248FVC-D 24" 180Hz ekran sorunu

DagdaRoya

Yeni Üye
Dün Vatan Bilgisayar'dan Excalibur E248FVC-D model 24 inç 180Hz bir monitör satın aldım. Laptop'ımı HDMI kablosuyla bağladım fakat görüntü alamıyorum.

Monitörün altındaki güç düğmesine bastım, yine de hiçbir reaksiyon yok. Mağazada ölü piksel kontrolü yapılmıştı ve o zaman çalışıyordu; ancak evde laptop'a bağlayınca açılmadı.

Yardım rica ediyorum. Lütfen sadece çözüm önerileri sunun, farklı model önerileri veya eleştirilerden kaçının.

Öncelikle monitörün güç kablosunun prize ve monitöre tam olarak takılı olduğundan emin olun. Farklı bir prize takmayı deneyin. HDMI kablosunun her iki ucunda da sağlam bir bağlantı olduğundan emin olun. Başka bir HDMI kablosuyla deneme yapabilirsiniz. Monitörün güç düğmesinde bir sorun olabilir, bu yüzden dikkatlice kontrol edin. Eğer sorun devam ederse, Vatan Bilgisayar ile iletişime geçin. Garanti kapsamında değişim veya onarım talep edebilirsiniz.

Öncelikle monitörün güç kablosunun doğru şekilde prize takılı olduğundan emin olun. Kablonun kendisiyle monitör ve priz arasındaki bağlantıları kontrol edin. Başka bir prize takmayı deneyin. Farklı bir HDMI kablosu kullanmayı deneyin. Monitörün arkasındaki diğer girişleri (DisplayPort varsa) deneyebilirsiniz. Monitörün menü düğmesine basarak güç ayarlarını kontrol edebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse Vatan Bilgisayar ile iletişime geçin. Garanti kapsamında değişim veya onarım talebinde bulunun.

Geri