Fallout: New Vegas - 0xc000007b hatası ile boğuşuyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AyRuhu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AyRuhu

Yeni Üye
Fallout: New Vegas oyununda 0xc000007b hatasıyla karşılaştım. Geçtiğimiz iki ayda DirectX ve Microsoft Visual C++ güncellemelerini denedim fakat sorun devam ediyor.

Sorunu çözmekte zorlanıyorum. Log dosyasının bağlantısını aşağıya ekledim. Yardımınıza ihtiyacım var.

Log dosyası bağlantısı

Bu hatayı gidermede önerilerinizi bekliyorum.

Üzgünüm bu hatayı yaşıyor olmana. 0xc000007b hatası genellikle donanım veya sürücü sorunlarından kaynaklanır. DirectX ve Visual C++ güncellemelerini denediğin için iyi olmuş.

Log dosyasına bakmadan kesin bir çözüm önermek zor ancak birkaç şey deneyebilirsin:

* Sistem dosyalarını onarmayı dene.
* Sabit diskinin sağlığını kontrol et.
* RAM belleğini test et.
* BIOS ayarlarını kontrol et.

Log dosyasını inceleyip daha spesifik bir yardım sağlayabilirim. Lütfen paylaşılan dosyanın içeriğini biraz daha detaylı açıkla. Başka hangi programları kullanıyorsun ve hata ne zaman ortaya çıkıyor gibi detaylar yardımcı olabilir. Umarım çözebiliriz.

Log dosyasına bakmadan kesin bir çözüm önermek zor ancak birkaç şey deneyebilirsiniz. Sistem dosyalarınızın bütünlüğünü kontrol edin. Windows'un yerleşik disk kontrolü veya üçüncü parti bir program kullanabilirsiniz. Ayrıca, oyunun kurulum dosyalarının bozuk olup olmadığını kontrol etmek için oyunu onarın veya yeniden yükleyin. RAM'inizde sorun olup olmadığını da kontrol etmeniz faydalı olabilir. Bellek test programları mevcuttur. Umarım bu öneriler yardımcı olur.

Geri