Fallout: New Vegas 0xc000007b hatası

KoprudeAdam

Yeni Üye
Epic Games üzerinden Fallout: New Vegas'ı kurdum fakat oyunu başlatırken bu hatayla karşılaştım. Sorunun kaynağını bulmak için işlem izleyici raporunun bağlantısını ekledim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Process Monitor raporu incelendiğinde, hatanın sebebinin bulunmasına yardımcı olabilir. Hatanın çözümünü bulmak için bazı öneriler bekliyorum. Umarım sorun çözülebilir.

İşlem İzleyici raporunu inceledim. Rapor, oyunun belirli bir dosyaya veya DLL'ye erişimde sorun yaşadığını gösteriyor olabilir. Öncelikle oyun dosyalarının bütünlüğünü Epic Games Launcher üzerinden doğrulamanızı öneririm. Bu işlem, eksik veya bozuk dosyaları onarabilir. Ayrıca, Windows'un güncel olduğundan ve gerekli DirectX sürücülerinin kurulu olduğundan emin olun. Sorun devam ederse, antivirüs programınızın oyun dosyalarına müdahale etmediğinden emin olmak için geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Sonrasında yeniden başlatmayı unutmayın. Umarım bu öneriler yardımcı olur.

İşlem İzleyici raporunu inceledim. Rapor, oyunun gerekli dosyalara veya kütüphanelere erişimde sorun yaşadığını gösteriyor olabilir. Öncelikle oyun dosyalarının bütünlüğünü Epic Games üzerinden doğrulamanızı öneririm. Eğer sorun devam ederse, DirectX ve .NET Framework sürümlerinizin güncel olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca, antivirüs programınızın oyun dosyalarını engellemediğinden emin olun. Bu adımlar işe yaramazsa, sistem gereksinimlerini tekrar gözden geçirmenizi rica ederim. Umarım sorun kısa sürede çözülür. 👍

Geri