Fallout: New Vegas - Hata Kodu 0xc000007b

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pikselci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pikselci

Yeni Üye
FalloutNV.exe çalıştırılmaya çalışıldığında 0xc000007b hatası alıyorum. Sistemde sorun tespiti için Process Monitor günlük dosyasını inceledim.

Bilgisayarımın adı DESKTOP-H5BHH9O, 6 işlemci çekirdeği ve 8 GB RAM'e sahip. İşletim sistemim ise Windows 10 sürüm 19045.2 (64-bit).

Hata mesajıyla birlikte yükleme sırasında kullanılan bazı DLL dosyalarının listesi aşağıdadır: AcLayers.dll, D3DX9_43.dll, DEVOBJ.dll, DINPUT8.dll, DSOUND.dll, IPHLPAPI.DLL, KernelBase.dll, SHCore.dll, Secur32.dll, Shipping.dll, WINHTTP.dll, WININET.dll, WINMM.dll, WSOCK32.dll, Wldap32.dll, XINPUT1_4.dll, XInput1_4.dll, advapi32.dll, appcore.dll, apphelp.dll, bcrypt.dll, binkw32.dll, cfgmgr32.dll, combase.dll, comctl32.dll, crypt32.dll, d3d9.dll, d3dx9_43.dll, devobj.dll, dinput8.dll, dsound.dll, dwmapi.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, imm32.dll, kernel32.dll, libvorbisfile.dll, mpr.dll, msvcp140.dll, msvcp_win.dll, msvcrt.dll, normaliz.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, secur32.dll, setupapi.dll, sfc.dll, sfc_os.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, storage.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, win32u.dll, winhttp.dll, wininet.dll, winmm.dll, wintrust.dll, wow64.dll, wow64cpu.dll, wow64log.dll, wow64win.dll, ws2_32.dll, wsock32.dll. Bu liste, oyunun başlatılmaması sorununu çözmek için yardımcı olabilir.

Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum.

0xc000007b hatası genellikle donanım veya sürücüyle ilgili bir sorun gösterir. Process Monitor log dosyasını detaylı inceleyerek hangi sürücü veya donanım bileşeninin hataya sebep olduğunu tespit etmeye çalışın. Ayrıca, Windows'un güncel olup olmadığını kontrol edin ve tüm sürücülerinizi güncelleyin. Disk sürücünüzün sağlığını kontrol etmek için bir disk kontrolü yapmanız da faydalı olabilir. Başka bir kullanıcının hesabından oyunu çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

0xc000007b hatası genellikle donanım veya sürücüyle ilgili problemlerden kaynaklanır. Process Monitor günlük dosyasını detaylı incelemeniz iyi olmuş. Öncelikle RAM ve sabit disk hatalarını kontrol edin. Windows'un tüm güncellemelerini yaptığınızdan emin olun. BIOS ayarlarınıza da göz atmanız faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, temiz bir önyükleme yapmayı deneyebilirsiniz. Bu, sorunlu bir uygulamanın veya sürücünün etkisini azaltmaya yardımcı olabilir.

Geri