Far Cry 4 - 0xc000007b Hata Kodu | FarCry4.exe Çalışma Durumu

ayparcasi

Yeni Üye
Far Cry 4 oyununda 0xc000007b hatasıyla karşılaştım. Oyun başlatılamamakta ve hata mesajı sürekli gözüküyor.

Process Monitor günlüğüne baktım. FarCry4.exe dosyasının işletim sistemiyle sorun yaşadığı anlaşılıyor.

Sistem özelliklerine baktığımda; bilgisayar adı DESKTOP-SUVBBHR, 12 mantıksal işlemci, 11 GB RAM ve Windows 10.0 Build 19045.2 64-bit işletim sistemi kullanıldığı görülüyor.

Yüklenen DLL dosyaları şunlardır: AcGenral.dll, FC64.dll, KernelBase.dll, MSVCR100.dll, advapi32.dll, apphelp.dll, bcrypt.dll, bink2w64.dll, cfgmgr32.dll, combase.dll, crypt32.dll, d3d11.dll, dxgi.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, imm32.dll, kernel32.dll, mpr.dll, msvcp_win.dll, msvcr100.dll, msvcrt.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, psapi.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, setupapi.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, sspicli.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, userenv.dll, win32u.dll, wintrust.dll, ws2_32.dll. Bu listedeki bir veya birkaç dosyada sorun olabilir. Yardım rica ediyorum.

0xc000007b hatası genellikle donanım veya sürücü sorunlarından kaynaklanır. Öncelikle RAM'inizi kontrol edin, bellek test programı kullanabilirsiniz. Disk sürücünüzün sağlığını da kontrol etmekte fayda var. Windows'un güncel olduğundan emin olun. Eğer sorun devam ederse, temiz bir önyükleme yapmayı deneyin, bu gereksiz programların etkisini azaltır. MSVCR100.dll dosyasının doğru sürümünü yüklediğinizden de emin olun. Başka bir kullanıcı hesabıyla oyunu denemek de faydalı olabilir.

Son mesajlar

Geri