Fortnite'te 0xc000007b hatasıyla mücadele

GunBucagi

Yeni Üye
Geçtiğimiz ay, Fortnite oynarken 0xc000007b hatasıyla karşılaştım. Sistemimde bir sorun olduğunu düşünüyorum.

İşlem İzleyici Günlüğü özetini inceleyince, Shipping.exe dosyasının bilgisayarım DESKTOP-8G43POK’ta sorun çıkardığını gördüm. Bilgisayarımda 6 işlemci çekirdeği ve yaklaşık 9 GB RAM var.

İşletim sistemim Windows 10 sürüm 15063.2 (64-bit) olarak görünüyor. Hata ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için DLL dosyalarının listesini ekliyorum.

İşte DLL dosyalarının listesi: CRYPTBASE.DLL, DSOUND.dll, GLU32.dll, HID.DLL, IPHLPAPI.DLL, KernelBase.dll, OPENGL32.dll, SHCore.dll, VERSION.dll, WINHTTP.dll, WININET.dll, WINMM.dll, WINMMBASE.dll, Wldap32.dll, X3DAUDIO1_7.DLL, X3DAudio1_7.dll, XAPOFX1_5.dll, XINPUT1_3.dll, advapi32.dll, appcore.dll, bcryptprimitives.dll, cfgmgr32.dll, combase.dll, cryptbase.dll, d3d11.dll, d3d9.dll, dbghelp.dll, dsound.dll, dwmapi.dll, dxgi.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, glu32.dll, hid.dll, imm32.dll, kernel32.dll, msvcp140.dll, msvcp_win.dll, msvcrt.dll, normaliz.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, opengl32.dll, powrprof.dll, profapi.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, setupapi.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, storage.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, vcruntime140.dll, version.dll, win32u.dll, winhttp.dll, wininet.dll, winmm.dll, winmmbase.dll, ws2_32.dll, xinput1_3.dll. Bu liste, hatanın kaynağını bulmama yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Yardımınıza ihtiyacım var.

0xc000007b hatası genellikle boot sektörü veya donanım sorunlarından kaynaklanır Shipping.exe'nin sorun çıkardığını belirtmeniz önemli bir ipucu Sistem dosyalarınızın bütünlüğünü kontrol etmenizi öneririm Windows'un yerleşik Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni çalıştırıp, sonrasında da RAM ve hard disk'iniz için bir hata taraması yapmanız faydalı olabilir Sonrasında sorun devam ederse, daha detaylı bir donanım tanılaması gerekebilir.

Geri