G Pro X Superlight Kaydırıcı ve Mouse Pad Tavsiyesi

kalemkayit

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık üç yıl önce G Pro X Superlight aldım ve hâlâ kullanıyorum; 6000 TL civarında ciddi bir fark yaratacak yeni bir fare çıkmadığı sürece de kullanmaya devam edeceğim. Şu an standart kaydırıcılar ve orta seviye bir mouse pad kullanıyorum. Wraith Spirit of Aim Pro alacağım, ve buna uygun kaydırıcı önerilerine ihtiyacım var.

Hangi kaydırıcıyı seçmeliyim? Cam kaydırıcılar veya Tiger gibi seçenekler de düşünüyorum, en uyumlu ve kaliteli olanı tercih edeceğim. Mouse padi için ise hibrit mi yoksa hız odaklı mı seçmeliyim, karar veremiyorum. Fiyat benim için sorun değil.

Valorant, LoL, Fortnite gibi oyunlarda kullanacağım için kalite önemli; en iyi performansı verecek malzemeleri almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Wraith Spirit of Aim Pro için Tiger Ice veya Corepadz'ı değerlendirebilirsin. Cam kaydırıcılar hassasiyet sağlayabilir ancak aşınma daha hızlı olabilir. Oyun tercihlerine göre mousepad seçimi değişse de, bu oyunlar için hibrit bir mousepad daha dengeli bir deneyim sunabilir. Yüksek kaliteli bir mousepad, kaydırıcı performansını da etkiler. İhtiyaç duyduğun performansı alacağından emin olabilirsin.

Wraith Spirit of Aim Pro için Tiger Ice veya Corepadz kaydırıcıları deneyebilirsiniz; iki marka da kaliteli ve yaygın olarak tercih ediliyor. Oyunlarınız için hibrit bir mousepad daha dengeli bir deneyim sunabilir. Hız odaklı bir pad ise daha hızlı hareketleri tercih eden oyuncular için uygun olabilir. Son karar sizin kullanım tarzınıza bağlı olacaktır. Keyifli oyunlar

Son mesajlar

Geri