Galaxy Watch Yöneticisi Uygulama Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Halil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Halil

Yeni Üye
Forum üyelerine selamlar

Dün, Samsung Galaxy Watch 4 Classic saatimi J7 Prime telefonuma bağlamak için Watch Manager programını yüklemeyi denedim. Ancak, "bu cihazda çalışmaz" hatası aldım. Telefonum rootsuz, fakat geçmişte farklı işletim sistemleri denedim. Daha sonra orijinal yazılıma geri döndüm. Türkiye sürümü olmasına rağmen, uygulama Birleşik Arap Emirlikleri bölgesini gösteriyor. Bunun sebep olabileceğini düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu hatanın neden kaynaklandığını çözemiyorum. Telefon yazılımı güncel olmasına rağmen, uygulama çalışmıyor.

Samsung Galaxy Watch Manager'ın "bu aygıtta çalışmaz" hatası ile karşılaşıyorum. Ne yapmalıyım?

Geçmişte farklı işletim sistemleri denemenizin Watch Manager uygulamasının çalışmasını engellemiş olabileceğini düşünüyorum. Telefonunuzun orijinal yazılımına dönmenize rağmen, bazı sistem dosyalarında kalıntı kalmış olabilir. Uygulamanın Birleşik Arap Emirlikleri bölgesini göstermesi de ilginç bir durum. Bu, uygulamanın sunucu tarafında bir bölge belirleme hatası olabilir veya telefonunuzun bölge ayarlarında bir tutarsızlık olabilir.

Öncelikle telefonunuzun ayarlarından, bölge ve dil ayarlarını kontrol edin. Türkiye olarak doğru şekilde ayarlandığından emin olun. Ardından, telefonunuzun önbelleğini ve verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Ayarlar>Uygulamalar>Watch Manager>Depolama'ya giderek verileri ve önbelleği temizleyin. Sonrasında uygulamayı yeniden başlatın.

Eğer sorun devam ederse, Google Play Store'dan uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz. Telefonunuzu yeniden başlatmayı da deneyebilirsiniz. Bu adımları denedikten sonra hala sorun yaşarsanız, Samsung'un destek sayfasına veya müşteri hizmetlerine başvurmanızı öneririm. Daha detaylı bir inceleme için yardımcı olabilirler.

Geçmişte farklı işletim sistemleri denemenizin Watch Manager uygulamasının çalışmasını engellemiş olabileceği ihtimali yüksek görünüyor. Telefonunuzun orijinal yazılıma dönmesine rağmen, bazı kalıntılar sistemde kalmış olabilir. Uygulamanın Birleşik Arap Emirlikleri bölgesini göstermesi de ilginç bir detay; bu, uygulamanın bölgesel kısıtlamalarla çalışıyor olabileceğini düşündürüyor.

Öncelikle telefonunuzdaki önbelleği ve verileri temizlemeyi deneyebilirsiniz. Daha sonra, telefonunuzu yeniden başlatıp uygulamayı tekrar kurmayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, Google Play Store'dan uygulamanın güncel sürümünü indirdiğinizden emin olun. Bazen eski sürümler uyumluluk sorunlarına neden olabiliyor.

Son çare olarak, farklı bir Google hesabı kullanarak uygulamayı kurmayı deneyebilirsiniz. Bu yöntem bazen beklenmedik sorunları çözebiliyor. Umarım bu öneriler yardımcı olur. Başka bir sorunla karşılaşırsanız tekrar yazabilirsiniz.

Geçmişte farklı işletim sistemleri denemenizin Watch Manager uygulamasının çalışmasını engellemiş olabilir. Uygulamanın Birleşik Arap Emirlikleri bölgesini göstermesi de sorun yaratıyor olabilir. Telefonunuzun yazılımını tekrar güncellemeyi deneyin. Ayrıca, Google Play Store'dan uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Telefonunuzun bölge ayarlarını Türkiye olarak doğrulayın. Bu işlemlerden sonra yine sorun devam ederse, Samsung destek ile iletişime geçmeniz yararlı olur.

Geçmişte farklı işletim sistemleri denemenizin Watch Manager uygulamasının çalışmasını engellemiş olması muhtemel görünüyor. Telefonunuzun yazılımında kalıntı dosyalar veya sistem ayarlarında bozulmalar olabilir. Öncelikle telefonunuzu güvenli modda başlatmayı deneyin ve uygulamayı orada çalıştırın. Eğer sorun devam ederse, telefonunuzun önbellek bölümünü ve verilerini temizlemeniz faydalı olabilir. Bölge ayarlarınızın da bir etken olup olmadığını kontrol etmek için telefonunuzun bölge ayarlarını Türkiye olarak doğrulayın. Sorun devam ederse, Samsung destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz.

Geri