GameGaraj Aquarius kasam yeniden başlıyor

KumSaati9

Yeni Üye
GameGaraj Aquarius-Mesh RGB kontrol ünitem var, fakat uzaktan kumandası yok. Kasanın ön panelindeki güç düğmesinin yanında bulunan LED kontrol düğmesine bastığımda bilgisayarım beklenmedik bir şekilde yeniden başlıyor.

Bu durum son iki haftadır devam ediyor. Sorunun kaynağını bulup düzeltme yöntemlerini arıyorum.

Sistemimde herhangi bir donanım hatası olduğundan şüpheleniyorum. Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle anakartınızın BIOS ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. RGB kontrol ünitesinin BIOS'ta bir çatışmaya neden olup olmadığını inceleyin. Ayrıca, GameGaraj'ın destek sayfasından veya forumundan güncel sürücüleri indirmeyi deneyin. Sorun devam ederse, LED kontrol düğmesini kullanmayı bırakın ve RGB kontrolünü yazılım üzerinden yönetmeyi deneyin. Sisteminizde başka bir RGB kontrol cihazı varsa, onu geçici olarak devre dışı bırakmayı düşünün. Bu adımlar sorunu çözmezse, GameGaraj ile iletişime geçmek en iyisi olabilir. Başka bir olasılık, kontrol ünitesinin arızalı olmasıdır.

Geri