15.000 TL bütçeyle çok amaçlı Ultrabook önerisi

kalemifade

Yeni Üye
Kız arkadaşım için yeni bir bilgisayar arıyorum, MacBook Air'e benzer bir Windows Ultrabook düşünüyordum. Apple'ın fiyat artışlarından sonra alternatifler aramaya başladım.

Bütçem en fazla 16.000 TL, ancak 12.000-14.000 TL aralığını tercih ediyorum. Aradığım özellikler şunlar: Hafif ve ince bir dizüstü bilgisayar, ekran boyutu en fazla 15 inç.

Ekran kalitesi benim için çok önemli, net ve canlı renkler istiyorum. İyi bir ses sistemi de film izleme deneyimi için şart. Huawei Matebook'ların veya ASUS'un OLED ekranlı Zenbook modellerinin nasıl olduğunu merak ediyorum. 2K, 1440p ekranlar ideal olurdu.

Sadece ofis uygulamaları, birkaç basit program ve multimedya kullanımı için olacak. Oyun oynanmayacak, bu yüzden çok güçlü bir işlemciye ihtiyacımız yok. En az 640 GB SSD depolama alanı şart.

Doktor olduğu için yanına taşıması kolay, raporlarını hazırlayabileceği, güzel bir ekranda film izleyebileceği, şık, hafif ve dayanıklı bir bilgisayar arıyorum. Daha uygun fiyatlı, ihtiyaçlarımı karşılayan başka önerileriniz varsa, memnuniyetle dinlerim.

Geri