GameGaraj Slayer R9T-5080 ön sipariş değer mi?

gecerengi

Yeni Üye
Üç yıldır yeni bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Acelem olmadığı için bekledim, 6000 serisi çıkana kadar fiyatların düşmesini umdum. Slayer R9T-5080 modeli ilgimi çekti; aradığım tüm özellikleri sağlıyor: 5080 ekran kartı, Ryzen 9 9045HX işlemci, 1.4 TB SSD, 36 GB RAM ve 330 Hz QHD+ ekran. Bütçemde de sorun yok. Hepsiburada'dan peşin fiyatına 7 taksit seçeneği var.

GameGaraj'ın MSI gibi köklü firmalar kadar deneyimli olmaması ve daha az bilinmesi beni düşündürüyor. Garanti koşullarının ne kadar iyi olduğunu merak ediyorum. Markanın güvenilirliği ve ürün kalitesi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Uzun süreli kullanımda memnuniyet sağlayacak mı? GameGaraj cihazı kullanan forum üyelerinin deneyimlerini öğrenmek istiyorum.

Aynı modelin 5060 ekran kartlı versiyonu da var, ikisi arasında 9 bin TL fark var. Bu fiyat farkı bütçemi zorlamıyor ama 5080'in fiyatına değip değmeyeceğini bilmek istiyorum. Performans artışının fiyat farkını haklı çıkarıp çıkarmadığını öğrenmek için görüşlerinize ihtiyacım var.

GameGaraj'ın Slayer R9T-5080 QHD+ 330Hz modeli, AMD Ryzen 9 işlemcisi ve Nvidia GeForce RTX 5080 ekran kartıyla GameGaraj'da en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle sunuluyor.

www.gamegaraj.com

Geri