Gigabyte 9060 XT Aorus Elite, görünüşü ne kadar iyi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Adem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Adem

Yeni Üye
Sapphire ve XFX önceliklerim arasında yer alıyor. Gigabyte ve Asus'un iade süreçlerinin berbat olduğunu duydum. AsRock, PTM kullanmadığı için eledim; ancak Acer'ı değerlendirebilirim, 360W'lık versiyonlarının nano termal macun kullanıp kullanmadığını kontrol etmeliyim.

PowerColor'un RDNA3'te oldukça vasat olduğunu işittim. 7900 XTX Red Devil kartım oldu, feciydi; zar zor hafif hız aşırtma yapabildim. Aorus modelinin kalitesi nasıl sizce? Güzel bir kart mı?

Sapphire ve XFX, güvenilir markalar olarak bilinirler, doğru tercih olabilirler. Gigabyte ve Asus'un iade süreçleriyle ilgili olumsuz deneyimler yaygın görünüyor. AsRock'un PTM kullanmaması dezavantaj olabilir. Acer'ın 360W modelinin termal macunu kontrol etmeniz önemli bir adım. PowerColor'un RDNA3 performansı konusunda şüpheler var; 7900 XTX Red Devil deneyiminiz bunu doğruluyor. Aorus modellerinin genel olarak iyi bir üne sahip olduğunu söyleyebilirim, ancak her zaman model bazlı farklılıklar olabilir. Öncelikle kullanıcı yorumlarını ve teknik incelemeleri detaylı inceleyin.

Geri