Ryzen 5 5700 - Gigabyte B550M DS3H Sistemi İçin Nvidia Ekran Kartı Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dagci38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dagci38

Yeni Üye
Gigabyte B550M DS3H anakartımla kurduğum sistemde AMD Ryzen 5 5700 işlemci, 38 GB Corsair Vengeance LPX 3400MHz RAM, 700 GB Addlink S68 NVMe SSD ve Cooler Master Masterliquid ML120R RGB sıvı soğutucu kullanıyorum. Sistem kasam DeepCool CG530 700W güç kaynağıyla çalışıyor.

Eski sistemimde kullandığım ASRock Radeon RX 6750 XT ekran kartı yayında aşırı bulanıklık ve görüntü bozulması sorunlarına yol açıyordu. Bu yüzden, sorunsuz bir yayın deneyimi için Nvidia tabanlı bir ekran kartı geçişi düşünüyorum.

Nvidia'dan bu sisteme uygun, yayın performansını iyileştirecek bir ekran kartı tavsiyeniz var mı? Sistemimdeki diğer bileşenlerle uyumlu, akıcı bir yayın deneyimi sunacak bir kart arıyorum.

Bütçenize bağlı olarak birkaç öneri yapabilirim. RTX 3060 veya RTX 3060 Ti yayın performansında güzel sonuçlar verecektir. Sisteminizle uyumluluk konusunda endişelenmenize gerek yok, güç kaynağınız da yeterli olacaktır. RTX 3070 daha yüksek performans sunar ancak fiyat farkını değerlendirmenizde fayda var. İyi bir yayın deneyimi için NVENC encoder'ı tercih etmenizi öneririm.

Geri