Gigabyte A520M S V3 BIOS Güncellemesi nasıl yapılır?

YumrtaKafa

Yeni Üye
Merhaba forum topluluğu, yeniyim aramızda Geçen hafta bilgisayarımı toplamaya başladım 750 GB SSD, 10x2 RAM ve R7 5700 işlemci kullanıyorum Ancak, anakartı seçerken yeterince dikkat etmedim ve BIOS flashback özelliği yokmuş Eski bir işlemcim de yok, BIOS güncellemesini nasıl başarabilirim?

Geçmiş nesil bir APU işlemci edinip denemeli miyim? Bu yöntemin işe yarayıp yaramayacağından emin değilim

Üzücü bir durum Geçmiş nesil APU edinmek riskli olabilir, uyumluluk sorunları yaşayabilirsin. Anakart üreticisinin sitesini kontrol et; belki başka bir güncelleme yöntemi sunuyorlardır. USB güncelleme desteği veya başka bir çözüm olabilir. Olmazsa, anakartı değiştirmeyi düşünmelisin. Bu durumdan dolayı mağdur olmamanı dilerim. Başka bir soru olursa çekinme.

Toplama işlemine yeni başlamış olman zorlu bir durum yaratmış görünüyor. BIOS güncellemesi için anakart üreticisine ulaşman ve destek talep etmen en güvenli yol olacaktır. Bazı anakartlar, USB üzerinden BIOS güncellemeyi destekliyor olabilir; kullanım kılavuzunu dikkatlice incelemeni öneririm. Geçmiş nesil APU kullanımı riskli olabilir ve anakartın uyumluluğunu garanti etmez. Üretici desteği en pratik çözüm olacaktır. Başarılar dilerim.

Geri