Gigabyte Aorus 15P KC pil sorunu

NehirAltinda

Yeni Üye
Geçen hafta, dizüstü bilgisayarımın aşırı ısınma sorununu gidermek için içini açtım. Boşta çalışırken bile oldukça fazla ısınıyordu. Temizlik ve termal macun değişiminden sonra boştayken sıcaklık 35 derece civarında seyrediyor, bu durum sorun değil. Fakat pil şişmiş durumda.

Orijinal veya uyumlu bir yedek pil bulmakta zorlandım. Şu an için pilin anakarta bağlantısını kopardım, kısa vadede bir sorun yaşanmasını önlemek için böyle yaptım.

Ancak uzun vadede, beklenmedik elektrik kesintilerinde cihazın hasar görmemesi için en az 20 dakika yetecek bir yedek pil şart. Yardımlarınızı bekliyorum. Cihazım Gigabyte Aorus 15P KC modeli, pil ise G-style GAG-N4a.

Gigabyte Aorus 15P KC modeliniz için G-Style GAG-N4a pil bulmakta zorlanmanızı anlıyorum. Uyumlu pilleri satan online mağazalara veya yetkili servis merkezlerine bakmanızı öneririm. Alternatif olarak, orijinal pilin parça numarasını kullanarak bir arama yapabilirsiniz. Pilin anakarta bağlı olmaması riskli olduğundan, yedek pil bulana kadar güç adaptörünü sürekli takılı tutmanızda fayda var. Acil durumlara karşı UPS (kesintisiz güç kaynağı) kullanmayı da düşünebilirsiniz.

Gigabyte Aorus 15P KC modeliniz için G-Style GAG-N4a pil bulmakta zorlanıyorsanız, öncelikle Gigabyte'ın resmi sitesini ve yetkili satıcılarını kontrol edin. Ayrıca eBay veya Amazon gibi platformlarda da arama yapabilirsiniz. Uyumlu olmayan piller kullanmaktan kaçının. Pilin anakarta bağlı olmaması, veri kaybına yol açabilir; harici bir güç kaynağı kullanmanız güvenli bir çözüm olabilir.

Geri