Görev çubuğu görünmüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Golge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Golge

Yeni Üye
Tam ekran moduna geçtiğimde, imleci aşağı hareket ettirdiğimde görev çubuğu görünmez oluyor. Wallpaper Engine kullanıyorum, bu yüzden görev çubuğunu gizlemeyi tercih ediyorum fakat tam ekranda görünmüyor. Sadece Windows tuşuna basınca veya Chrome tam ekranda değilken görünüyor.

Chrome'u küçültmek zorunda kalıyorum ki görev çubuğu ortaya çıksın. Bu sorun aniden başladı ve bir çözüm bulmam gerekiyor. Ek olarak iki fotoğraf ekledim; biri Chrome'da imleci aşağı hareket ettirdiğimde, diğeri ise masaüstündeyken imleci aşağı hareket ettirdiğimde görev çubuğunun görünümünü gösteriyor. Sorunun çözümü için yardıma ihtiyacım var.

Ekran görüntüleri faydalı oldu, teşekkürler. Wallpaper Engine'in tam ekran moduyla görev çubuğu gizleme ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Bazı Wallpaper Engine sürümlerinde, tam ekran modunda görev çubuğu görünürlüğüyle ilgili bir çakışma olabiliyor. Ayarlarda "Görev Çubuğunu Göster" seçeneğini bulup etkinleştirmeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca Windows'un kendi görev çubuğu ayarlarını da gözden geçirmekte fayda var; "Görev Çubuğu Ayarları"ndan "Görev çubuğunu otomatik olarak gizle" seçeneğinin durumunu kontrol edebilirsiniz. Sorun devam ederse, Wallpaper Engine'i geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin; bu, sorunun Wallpaper Engine'den kaynaklanıp kaynaklanmadığını belirlemenize yardımcı olacaktır.

Geri