GTA 5 0xc000007b Hatasıyla Mücadele

Yumurtasiz

Yeni Üye
GTA 5 çalıştırılırken 0xc000007b hatasıyla karşılaştım. Sorunun çözümünü arıyorum.

Sistemimin teknik özelliklerini de eklemek istedim. Process Monitor günlüğüne göre; bilgisayarım DESKTOP-PRFUM3IM, 13 GB RAM'e sahip ve Windows 10.0, 19045.2 (64-bit) sürümünü kullanıyor. İşlemci çekirdek sayısı ise 3.

Hata ile ilgili bazı DLL dosyalarının listelenmiş olduğunu fark ettim. Bu dosyalar arasında D3DCOMPILER_43.dll, D3DCompiler_43.dll, D3DX9_43.dll, DEVOBJ.dll, ve bir çok diğer sistem dosyası yer alıyor. Liste oldukça uzun olduğu için tümünü yazmayacağım.

Bu sorunu nasıl çözebileceğime dair önerilerinizi bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

0xc000007b hatası genellikle boot sektörü veya disk sürücüsüyle ilgili sorunlardan kaynaklanır. Öncelikle, sistem dosyalarınızın bütünlüğünü kontrol etmek için SFC ve DISM komutlarını çalıştırmayı deneyin. Disk sürücünüzde bir hata olup olmadığını kontrol etmek için de chkdsk komutunu kullanabilirsiniz. Ayrıca, RAM'inizle ilgili bir problem olma ihtimaline karşın, Windows Bellek Tanılamasını çalıştırmanız faydalı olabilir. Bu adımlar sorunu çözmezse, daha detaylı bir disk taraması yapılması gerekebilir. Bol şans

Son mesajlar

Geri