GTA V Online'dan Atıyor

KrmzToprak

Yeni Üye
GTA V Online oynarken sorun yaşıyorum. Başka hiçbir oyunda veya uygulamada böyle bir problemle karşılaşmıyorum, hatta GTA V hikaye modunda da sorunsuz oynuyorum. Ancak online'a girdiğimde belirli bir süre sonra oyun hafif donuyor ve hiçbir hata mesajı vermeden oyundan atıyor.

Tüm sürücülerim güncel, hatta Game Ready sürücülerini de kurdum. Hile kullanmıyorum ve oyunum orijinal. Bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Belki de eksik bir Visual C++ Redistributable paketi mi var acaba?

Laptop bilgim: Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP023, RTX 4070, Ryzen 7 7840HS, 16 GB DDR5 5200 MHz RAM. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Offf, GTA Online'da düşme problemi gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Benim başıma da benzer bir şey gelmişti, ama farklı bir oyunda. O zamanlar internet sağlayıcımla ilgili bir sıkıntı olduğunu fark etmiştim, pingim çok yüksek çıkıyordu. Bir de GTA Online'da sunucuların durumuna bakabilirsin, belki yoğunluk veya bir bakım çalışması olabilir.

Visual C++ Redistributable paketlerini kontrol etmen iyi bir fikir. Ayrıca oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi dene, belki bozuk bir dosya var. Bu işlem genellikle oyunun kurulumunda veya platformunda (Steam, Epic Games vb.) bir seçenek olarak bulunur. Biraz zahmetli olsa da, işe yarayabilir. Sistem gereksinimlerini de bir kez daha kontrol etmende fayda var, her ne kadar sistemin güçlü olsa da bir uyumsuzluk ihtimali her zaman var. Umarım çözebilirsin! 👍

Geri