GTAIV Başlatma Hatası - 0xc000007b | LaunchGTAIV.exe

GunDogusu

Yeni Üye
LaunchGTAIV.exe dosyasının başlatılmasında bir sorun yaşıyorum. Hata kodu 0xc000007b olarak görünüyor.

Process Monitor günlüğünden bazı bilgiler aldım. Bilgisayarımın adı DESKTOP-503196M, 3 mantıksal işlemciye ve 6 GB RAM'e sahip. İşletim sistemim Windows 10.0 Build 19045.2 64-bit sürümü.

Yüklenen DLL dosyaları şunlardır: AcLayers.dll, AcSpecfc.dll, AudioSes.dll, CoreMessaging.dll, CoreUIComponents.dll, DXCore.dll, KernelBase.dll, MMDevAPI.dll, ResourcePolicyClient.dll, SHCore.dll, TextInputFramework.dll, TextShaping.dll, USER32.dll, WinTypes.dll, advapi32.dll, appcore.dll, apphelp.dll, avrt.dll, bcrypt.dll, bcryptprimitives.dll, cfgmgr32.dll, clbcatq.dll, coloradapterclient.dll, combase.dll, comctl32.dll, comdlg32.dll, crypt32.dll, cryptbase.dll, cryptsp.dll, d3d9.dll, d3dx9_31.dll, dciman32.dll, ddraw.dll, devobj.dll, dnsapi.dll, dwmapi.dll, dxgi.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, igc32.dll, igd9dxva32.dll, igdgmm32.dll, igdinfo32.dll, igdumdim32.dll, imagehlp.dll, imm32.dll, kernel32.dll, ksuser.dll, launcher_interface.dll, midimap.dll, mpr.dll, msacm32.dll, msasn1.dll, mscms.dll, msctf.dll, msi.dll, msvcp_win.dll, msvcrt.dll, ntdll.dll, ntmarta.dll, nvd3dum.dll, nvinit.dll, nvldumd.dll, nvspcap.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, powrprof.dll, rpcrt4.dll, rpcss.dll, rsaenh.dll, sechost.dll, setupapi.dll, sfc.dll, sfc_os.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, sspicli.dll, storage.dll, ucrtbase.dll, umpdc.dll, user32.dll, userenv.dll, uxtheme.dll, version.dll, win32u.dll, winmm.dll, winmmbase.dll, wintrust.dll, wldp.dll, wow64.dll, wow64cpu.dll, wow64log.dll, wow64win.dll, ws2_32.dll Bu liste, oyunun çalışması için gerekli olan tüm bileşenleri içeriyor gibi görünüyor.

Yardımınıza ihtiyacım var. Bu hatayı nasıl çözebilirim?

0xc000007b hatası genellikle sürücü veya donanım sorunlarından kaynaklanır. Öncelikle, tüm Windows güncellemelerini ve özellikle de anakart ve grafik kartı sürücülerini güncelleyin. Disk hatalarını kontrol etmek için chkdsk komutunu çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Sistem dosyalarında bir bozulma olup olmadığını kontrol etmek için DISM ve SFC komutlarını da kullanabilirsiniz. Sorun devam ederse, bellek testleri (Windows Bellek Tanılaması) yapmanız faydalı olabilir. Hard disk'inizin sağlığını da kontrol etmenizde yarar var.

Geri