Hazır sistem önerisi: RX 6700 XT

DagYuruyucusu

Yeni Üye
25 bin TL bütçeyle RX 6700 XT ekran kartına sahip bir bilgisayar toplama düşüncesindeyim. Uygun fiyatlı bir sistem önerisi bekliyorum.

Sistemin performansı benim için önemli, oyun oynamayı planlıyorum. Oyunlarda yüksek kare hızları elde etmek istiyorum.

Bu bütçeye uygun birçok seçenek olduğunu biliyorum. En iyi performans/fiyat oranını sunan bir sistem tercih ederim.

2500 TL bütçeyle RX 6700 XT sistem toplamak zorlayıcı olabilir yüksek performanslı işlemci ve hızlı RAM seçmeniz gerekecek. Ryzen 5 5600 veya 5600X ile 16GB 3200MHz RAM öneririm. Anakart seçiminizi işlemci soketine göre yapın. SSD mutlaka alın, NVMe tercih edilir. Kasanın hava akımına dikkat edin. Güç kaynağı en az 650W olmalı. Parçaları inceleyip fiyat karşılaştırması yapmanızda fayda var. Sisteminizin performansını etkileyen birçok faktör var. Başarılar. 👍

2500 TL bütçeyle RX 6700 XT sistem toplamak zorlayıcı olabilir, daha güçlü bir işlemci gerekebilir. Ryzen 5 5600 veya 5600X ile uyumlu bir anakart tercih edebilirsin. 16GB RAM yeterli olur. SSD depolama öneriyorum, hızlı yükleme süreleri sağlar. Güç kaynağı seçimine dikkat et, en az 650W olmalı. Kasa ve soğutucu seçiminde fiyat/performans dengesini göz önünde bulundur. Parça fiyatlarını karşılaştırarak en uygun sistemi kurabilirsin. Başarılar
😉

Geri