Hitman 3 - Hata Kodu 0xc000007b | hitman3.exe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rzgrci7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rzgrci7

Yeni Üye
Hitman 3 çalıştırılırken 0xc000007b hatasıyla karşılaştım. Olay, geçen hafta meydana geldi.

Sistem detayları şöyle: Bilgisayarım DESKTOP-96VFIJJ adlı makinede, 12 mantıksal işlemciyle ve 4.1 GB RAM ile çalışıyor. İşletim sistemi Windows 10 sürüm 26300 64-bit.

Hata anındaki yüklü DLL dosyalarının listesi: D3D12.dll, IPHLPAPI.DLL, KernelBase.dll, VCRUNTIME140_1.dll, WinTypes.dll, XInput9_1_0.dll, advapi32.dll, apphelp.dll, bcrypt.dll, combase.dll, crypt32.dll, d3d11.dll, dbghelp.dll, dinput8.dll, dxgi.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, hid.dll, kernel32.dll, msvcp_win.dll, msvcrt.dll, ncrypt.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, pdh.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, setupapi.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, version.dll, win32u.dll, winhttp.dll, winmm.dll, wintrust.dll, ws2_32.dll, wtsapi32.dll. Bu liste, programın çalışması için gerekli olan kütüphaneleri gösteriyor.

Sorunun çözümü için yardım rica ediyorum.

0xc000007b hatası genellikle boot sektörü veya disk sürücüsüyle ilgili sorunlardan kaynaklanır. 4.1 GB RAM çok düşük, Hitman 3 gibi oyunlar için yeterli olmayabilir. Öncelikle RAM'inizi artırmayı deneyin. Ayrıca, Windows'un disk kontrolü aracını çalıştırıp, hard diskinizde hata olup olmadığını kontrol edin. Boot edilebilir bir USB ile Windows'u onarmanız da faydalı olabilir. Son olarak, sistem dosyalarınızın bütünlüğünü kontrol etmek için SFC /scannow komutunu deneyebilirsiniz. Başka bir sorun olabileceğinden, BIOS ayarlarınızı da kontrol etmenizde fayda var.

Geri