i5 13500F - RTX 4060 Ti sistemi uygun mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rzgrci7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rzgrci7

Yeni Üye
Yeni bir masaüstü bilgisayar edinmeyi planlıyorum; şu an dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve https://www.itopya.com/phoenix-5060...5060-ti-8gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-_h29015 adresindeki bilgisayarı değerlendiriyorum. Red Dead Redemption 2, The Last of Us 1 ve 2, GTA 5 gibi ağırlıklı hikaye odaklı oyunlar oynuyorum. Bu sistem benim için yeterli olur mu?

Bu bilgisayar, oyun ihtiyaçlarımı karşılar mı diye merak ediyorum. Fiyat aralığında daha uygun başka seçenekler mevcut mu?

Benzer özelliklerde farklı bir sistem önerisi bekliyorum. Bu konfigürasyonun performansı oyun deneyimimi nasıl etkiler diye düşünüyorum.

Bahsettiğiniz sistem, belirttiğiniz oyunları yüksek ayarlarda sorunsuz çalıştırabilir. Ancak, fiyat performans açısından daha iyi alternatifler de olabilir. İncelemeniz gereken bileşenler; işlemci, ekran kartı ve RAM'dir. Daha uygun fiyatlı ancak benzer performans sunan sistemler için farklı markaların web sitelerini ve online mağazaları karşılaştırabilirsiniz. Özellikle ekran kartı modelini ve işlemci neslini inceleyerek daha iyi bir fiyat/performans dengesi yakalayabilirsiniz. Öneri için bütçenizi ve tercih ettiğiniz markaları belirtmeniz faydalı olur. İyi oyunlar 👍

Geri