Yaklaşık iki yıl önce kurduğum bilgisayarıma geçen ay yeni bir ekran kartı taktım. Şimdi de işlemciyi i7 15000K ile değiştirmeyi planlıyorum. 13. ve 14. nesil Intel işlemcilerde bilinen bir sorun vardı, Intel bu problemi kabul etti ve bir düzeltme yayımlayacağını duyurdu. Anakartımın BIOS'unu 14. nesil işlemciler için güncelledim. Sistem özelliklerini aşağıda belirteceğim.
İki sorum var: Intel'in yayınladığı mikro güncelleme 15000K'daki sorunları çözdü mü? Sıfır aldığım işlemciye bu güncellemeyi nasıl uygulayacağım?
Sistemim şu şekilde: ASUS TUF Gaming B670 Plus Wi-Fi D4 anakart, ASUS TUF Gaming RTX 4080 ekran kartı, HyperX Fury 36 GB 3600 MHz RAM, Intel Core i5 11400F işlemci ve Corsair H100i Elite Capellix sıvı soğutma sistemi kullanıyorum.
Cevaplarınız için teşekkürler.
İki sorum var: Intel'in yayınladığı mikro güncelleme 15000K'daki sorunları çözdü mü? Sıfır aldığım işlemciye bu güncellemeyi nasıl uygulayacağım?
Sistemim şu şekilde: ASUS TUF Gaming B670 Plus Wi-Fi D4 anakart, ASUS TUF Gaming RTX 4080 ekran kartı, HyperX Fury 36 GB 3600 MHz RAM, Intel Core i5 11400F işlemci ve Corsair H100i Elite Capellix sıvı soğutma sistemi kullanıyorum.
Cevaplarınız için teşekkürler.