Adobe yazılımlarıyla video düzenleme için yeni bir makine arıyorum. İki seçenek arasında kaldım: 10/10-18 GB RAM'li iMac M1 veya Mac mini M1. Karar vermekte zorlanıyorum.
Adobe programlarıyla uyumluluk sorunları yaşar mıyım? Bu konuda endişeliyim.
Windows'tan 70 GB-140 GB RAM'a alışkınım. 18 GB RAM, 4K video düzenleme için yeterli olur mu? Bu konuda tecrübeli kişilerin görüşlerine ihtiyacım var.
iMac'in ekranı, alım kararımı etkiler mi? Ekran kalitesi önemli bir faktör.
288 GB depolama alanı yeterli gelir mi? Uzun vadede depolama alanı yetersiz kalır mı diye düşünüyorum.
Bu soruların yanıtlarını merak ediyorum. Deneyimli kullanıcıların önerilerini bekliyorum. Bilmediğim ama kullanırken karşılaşabileceğim farklı sorunlar veya ihtiyaçlar varsa, bunları da paylaşmanız harika olur.
Adobe programlarıyla uyumluluk sorunları yaşar mıyım? Bu konuda endişeliyim.
Windows'tan 70 GB-140 GB RAM'a alışkınım. 18 GB RAM, 4K video düzenleme için yeterli olur mu? Bu konuda tecrübeli kişilerin görüşlerine ihtiyacım var.
iMac'in ekranı, alım kararımı etkiler mi? Ekran kalitesi önemli bir faktör.
288 GB depolama alanı yeterli gelir mi? Uzun vadede depolama alanı yetersiz kalır mı diye düşünüyorum.
Bu soruların yanıtlarını merak ediyorum. Deneyimli kullanıcıların önerilerini bekliyorum. Bilmediğim ama kullanırken karşılaşabileceğim farklı sorunlar veya ihtiyaçlar varsa, bunları da paylaşmanız harika olur.