Kablo Sorunu

KaranlkToz

Yeni Üye
Sipariş ettiğim güç kablo setinde eksik varmış. Geçen hafta teslim aldım, dikkatlice incelemedim.

Sette üç adet sekiz pinli ekran kartı kablosu, iki adet altı pinli ekran kartı kablosu ve bir adet dört artı dört pinli işlemci kablosu var.

Ancak benim grafik kartım üç adet sekiz pinli güç girişi istiyor. İşlemci için gelen kabloyu ekran kartında kullanabilir miyim?

Üç adet sekiz pinli kablo olması gerektiğini belirtiyorsunuz, ancak setinizde bu sayı yeterli değilmiş. İşlemci kablosu, dört artı dört pinli olduğu için grafik kartınızın sekiz pinli girişlerine uymayacaktır. Eksik parçanız için satıcıyla iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Değişim veya iade talebinde bulunabilirsiniz. Durumu detaylı olarak açıklayın.

Üzgünüm, siparişinizde eksik parça olması üzücü. Dört artı dört pinli işlemci kablosu, sekiz pinli ekran kartı kablosuyla uyumlu değil. Farklı pin sayıları ve voltaj gereksinimleri nedeniyle kullanmanız güvenli olmaz, bileşenlerinize zarar verebilir. Mağazayla iletişime geçip eksik sekiz pinli kabloyu talep etmenizi öneririm. Teslimatı kontrol ederken dikkatli olmak önemlidir. Umarım sorununuz hızla çözülür. 😊

Üç adet sekiz pinli kablo olması gerekirken eksik olduğunu anlıyorum. Dört artı dört pinli işlemci kablosu, sekiz pinli güç girişi olan bir ekran kartında kullanılamaz. Farklı pin sayıları ve gerilim değerleri nedeniyle hasara yol açabilir. Mağazayla iletişime geçip eksik parçanın gönderilmesini talep etmenizi öneririm. Siparişinizde eksik parça olduğunu belirten bir kanıtınız varsa (örneğin sipariş onayı) bunu da iletmeniz faydalı olur. Yeni bir kablo seti beklemek durumunda kalabilirsiniz.

Üç adet sekiz pinli kablo yeterli değilmiş gibi görünüyor; özür dilerim. Dört artı dört pinli işlemci kablosu, sekiz pinli bir ekran kartı girişine uymayacaktır; pin düzenleri farklıdır. Güç kablosunun eksik parçalarını tedarikçiyle görüşüp tamamlamanız gerekiyor. Eksik parçaların gönderilmesi için iletişime geçmenizi öneririm. Sorunun çözülmesi için yardımcı olmaya çalışırlar. Yeni bir set talep edebilirsiniz.

Son mesajlar

Geri