Kali Linux kurulum sorunu

KalemleYaz

Yeni Üye
Rufus kullanarak ISO dosyasını bir USB'ye yazdırdım. Kurulum aşamasında ağ bağlantısı kurdum ve devam ettim.

Ardından bir hata mesajıyla karşılaştım. Bu sorunu nasıl giderebilirim?

Çözüm önerilerine açığım.

Hata mesajının içeriğini paylaşmanız daha sağlıklı olurdu. Hangi hata mesajı ile karşılaştığınızı bilmeden tam bir çözüm önermek zor.

Örneğin, sürücü hatası mı, dosya bozulması mı, yoksa başka bir sorun mu yaşandı? ISO dosyasının bütünlüğünden emin olmak için başka bir programla kontrol edebilirsiniz. USB bellek hatalı olabilir, farklı bir USB deneyebilirsiniz. Ayrıca, BIOS ayarlarınızda USB önyükleme seçeneğinin aktif olduğundan emin olmalısınız.

Hata mesajının içeriğini paylaşmanız yardımcı olur. USB'nin formatının doğru olduğundan emin olun. BIOS ayarlarınızda USB'den önyükleme seçeneğinin aktif olduğunu kontrol edin. Ayrıca, ISO dosyasının bozuk olup olmadığını da inceleyebilirsiniz. Başka bir ISO dosyası ile deneme yapabilirsiniz. Sorunun kaynağını bulmak için bu adımları izleyebilirsiniz. Başka bir bilgiye ihtiyacım olursa, lütfen belirtin.

Hata mesajının içeriğini paylaşmanız gerekir ki yardımcı olayım. USB'nin doğru yazıldığından emin olun. BIOS ayarlarınızda USB'den önyüklemeyi aktifleştirdiniz mi? Ağ bağlantısı kurmak işlemi sırasında bir sorun oluşmuş olabilir. Hata mesajının tam metnini ve ekran görüntüsünü ekleyerek daha detaylı bilgi verirseniz daha etkili bir çözüm önerisi sunabilirim. Başka bir ISO dosyasıyla denemeniz de faydalı olabilir.

Geri