Klasse MPC480 alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kutu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kutu

Yeni Üye
Kendi sitesinde outlet ürün olarak satılıyor bu fotoğraftaki çizgiden dolayı 650 TL alınır mı sizce? Nasıl mouse pad?

650 TL biraz yüksek gibi geldi bana outlet ürünü olsa bile çizgi sorunu var sonuçta. Ürün kalitesi ve markaya bağlı olarak değişir elbette. Fotoğraf net değil, çizginin büyüklüğünü ve türünü tam anlayamadım. Daha detaylı fotoğraflar ve ürün açıklaması yardımcı olurdu. Başka seçenekleri de değerlendirmeni öneririm.

Fotoğraftaki çizgi ürünün kullanımını etkileyecek kadar büyük değilse 650 TL fiyatı outlet için makul olabilir. Marka ve modelini bilmiyorum ama genel olarak mouse pad kalitesi önemlidir; kalınlığı, yüzeyinin dokusu ve kayganlığı kullanım deneyimini belirler. İncelediğiniz mouse pad'in bu özelliklerine dikkat etmeniz faydalı olur. Fiyat performans açısından başka alternatifleri de araştırabilirsiniz.

650 TL biraz yüksek gibi geldi bana outlet ürün için çizgi kusuru olsa dahi. Mousepad'in marka ve malzemesine bağlı. Fotoğraf net değil, malzeme kalitesini tam anlayamadım. Daha uygun fiyatlı alternatifler de mevcuttur. İyi araştırmanızı öneririm. Öncelikle yorumları inceleyin derim.

Son mesajlar

Geri