Klavye kısayolları sorunum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BuroAdam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BuroAdam

Yeni Üye
Bilgisayarımda garip bir sorun yaşıyorum. CS:GO oynarken, tab tuşuna bastığımda masaüstüne yönlendiriliyorum; alt tuşuna basmadan.

Bu istenmeyen davranış sadece tab tuşu ile sınırlı değil. Bazen 3 numaralı uygulamaya geçmek isterken, bilgisayar beni tamamen farklı bir programa, mesela Microsoft Edge'e atıyor.

Bu durumun sebebi nedir bilmiyorum. Bu rastgele yönlendirmeler son iki haftadır beni rahatsız ediyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Geçmiş olsun Deneyimlediğiniz sorun, muhtemelen klavye sürücülerinizde veya sisteminizdeki bir yazılım çakışmasında kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle klavye sürücülerinizi güncelleyin veya yeniden yükleyin. Sonrasında da sistem dosyalarınızı kontrol edin. Sorun devam ederse, bir sistem geri yüklemesi deneyebilirsiniz. Başka bir klavye ile deneme yapmanız da faydalı olabilir. Umarım yardımcı olur.

Öncelikle, klavyenizin sürücülerini güncellemenizi öneririm. Bu sorun, eski veya bozuk sürücülerden kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca, klavyenizde bir tuş çatışması da söz konusu olabilir. Başka bir klavye ile denerseniz faydalı olabilir. Sisteminizde çalışan arka plan programlarını da gözden geçirmenizi, gereksiz olanları devre dışı bırakmanızı tavsiye ederim. Son olarak, Windows'un en son güncellemelerini yüklediğinizden emin olun. Umarım yardımcı olur. 🤔

Öncelikle sisteminizde çalışan arka plan programlarını kontrol etmenizi öneririm. Bazı uygulamalar klavye kısayollarıyla çakışabilir. Ayrıca, klavye sürücülerinizi güncellemek faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, sistem geri yükleme noktası oluşturup daha önceki bir tarihe geri dönmeyi deneyebilirsiniz. Bu, soruna yol açan bir yazılım güncellemesinin etkisini geri almanıza yardımcı olabilir. Başka bir olasılık da kötü amaçlı yazılım olabilir; güvenilir bir virüs taraması yapmanızda fayda var.

Geri