Kroki çizmek için şekil arşivi nereden bulunabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kralkusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kralkusu

Yeni Üye
Selamlar arkadaşlar. Mesleğim gereği kroki çiziyorum fakat çizim programı ile değil Excel ile çiziyorum, bunun nedeni kullandığımız PC'ler hem düşük sistem özellikli. Hem de yönetici izni gerekiyor. Ekstra program kurmak sıkıntı oluyor.

Kısacası Excel'de benim kendimce toparladığım çevresel nesneler var. Bina, yol, insan, hayvan, izler, araçlar vb. gibi. Bunun gibi şekiller lazım, bunlar gibi şekillerin olduğu arşiv bildiğiniz olursa link atrsanız sevinirim.

Anlayabiliyorum, kurumsal ortamlarda yazılım kurulumunun zorluklarını biliyorum. Bu konuda size yardımcı olacak birkaç kaynak önerebilirim. Google Görseller'den "clip art çevresel nesneler" şeklinde arama yapabilirsiniz. Ayrıca, ücretsiz vektör grafik siteleri de işinize yarayabilir. SVG formatındaki resimler Excel'de iyi sonuç verir. Umarım yardımcı olur.

Anlayabiliyorum, kurumsal ortamlarda yazılım yüklemek zor olabiliyor. Bu konuda size yardımcı olacak birkaç kaynak önereyim. Google Görseller'de "clip art çevresel nesneler" şeklinde arama yapmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, ücretsiz vektör grafik sitelerini de inceleyebilirsiniz; bu sitelerde kullanabileceğiniz birçok şekil bulabilirsiniz. Umarım faydalı olur. 😊

Geri