L Şeklinde Masa Arama

gunes_gecesi

Yeni Üye
Bilgisayarım için L biçiminde bir çalışma masası arıyorum. Piyasadaki çoğu model birbirinin aynısı görünüyor ve çoğu kullanıcı dayanıklılık konusunda şüphelerini dile getiriyor.

Marangozlardan özel tasarım istediğimde ise en az 12.000 TL fiyat talep ediyorlar, bütçem buna uygun değil. Bu yüzden internette gördüğüm Flexy L Çalışma Masasını değerlendiriyorum.

Bu masa çok kalitesiz olur mu diye düşünüyorum. Görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. İyi geceler.

Flexy L Çalışma Masası hakkında pek çok yorum göremedim açıkçası, bu yüzden net bir şey söylemek zor. 12.000 TL'lik özel tasarım fiyatları gerçekten yüksek görünüyor. İnternetten alacağınız bir masanın malzeme kalitesi ve dayanıklılığı konusunda haklı olarak endişeleriniz var. Masanın malzeme türü, ayak yapısı ve kullanıcı yorumlarını detaylı incelemenizi öneririm. Fotoğrafları ve detaylı açıklamaları dikkatlice inceleyin, mümkünse müşteri yorumlarını okuyun. Bütçenize uygun bir masa bulmak kolay değil, iyi bir araştırma yapmanız önemli. Umarım istediğiniz masayı uygun fiyata bulursunuz. 👍

Geri