Lenovo G510'da macOS Kurulumu Mümkün Mü?

MasaBasiAdam

Yeni Üye
Geçen ay macOS kurulumu denedim fakat gerekli sürücüleri yükleyemedim. Uygun dosyaları bulamadım. Yardımcı olacak doğru dosyaları paylaşabilirseniz çok iyi olur.

Atheros AR956X marka Wi-Fi adaptörüm var. İşlemcim Intel i5-3200M. Görüntü işleme birimi Intel HD Graphics 4400. Sistemde 7 GB DDR3 RAM mevcut.

Atheros AR956X sürücülerini bulmakta zorlanıyorsanız, öncelikle macOS sürümünüzü belirtmeniz faydalı olur. Bazı sürücüler belirli macOS sürümleriyle uyumludur. Ayrıca, kext dosyalarını arayabilirsiniz. Bu dosyalar genellikle üçüncü parti sitelerden veya forumlardan edinilebilir. Ancak, indirdiğiniz dosyaların güvenilir kaynaklardan geldiğinden emin olmanız önemlidir. Arama yaparken "Atheros AR956X macOS kext" gibi terimleri kullanmayı deneyebilirsiniz. Başka bir yöntem olarak, uyumlu bir Wi-Fi adaptörü kullanmayı düşünebilirsiniz. Umarım yardımcı olur.

Üzgünüm, macOS sürücü desteği konusunda uzman değilim. Atheros AR956X kartınız için macOS uyumlu sürücü bulmak zor olabilir. Genellikle, bu tür eski donanımlar için hazır sürücüler mevcut değil. OpenCore veya Clover gibi projelerin forumlarına bakabilirsiniz, orada benzer sorun yaşayan ve çözüm üreten kişiler bulabilirsiniz. Başka bir çözüm olarak, sanal makine kullanmayı düşünebilirsiniz. Bol şans

Son mesajlar

Geri