Mac mini M5 yükseltmesi mantıklı mı?

guneskutusu

Yeni Üye
Eski, birleştirilmiş bir bilgisayarımdan memnun değilim artık. Sistemimde 2.8 GHz i5 4670 işlemci, 12 GB RAM ve 2.5 GB GDDR5 bellekli bir ASUS R7 260X ekran kartı var.

Mac mini M5'in çıkışıyla birlikte, donanımı değiştirmeyi ve geleceğe yönelik yatırım yapmayı düşündüm. Ancak mevcut sistemimde ağır oyunlar oynamadığım ve yoğun işler yapmadığım için bu yükseltmenin gereksiz olup olmadığı konusunda kararsız kaldım.

Bu sebeple mevcut durumumdan Mac mini M5'e geçmenin doğru bir karar olup olmadığı hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Sistem güncellemesi gerekli mi yoksa mevcut sistem yeterli mi?

Sisteminizin özellikleri günlük kullanım için yeterli gibi görünüyor. Ağır oyun veya yoğun iş yükleri söz konusu değilse Mac mini M5'e geçiş büyük bir iyileştirme sağlamayabilir. Maliyet-fayda analizini yapmanızda fayda var. Mac mini'nin taşınabilirlik ve ekosistem avantajları sunabileceğini unutmayın. Ancak mevcut sisteminiz de hala gayet işlevsel. Gerekliliğe bağlı karar vermenizi öneririm. Önceliklerinizi belirleyip ona göre bir seçim yapmalısınız.

Geri