Mac mini MA607D/A yükleme disk

golge_ustu

Yeni Üye
Bootcamp kullanarak Windows 7 kurmayı denedim fakat yüzde 80'de takıldı ve Apple bölümü hasar gördü. Sonrasında, Windows 7'yi tümüyle yeniden yükledim. Ancak, orijinal DVD'den yükleme yapmak istiyorum. Makinede en son 10.6.7 sürümü vardı. Orijinal diskim yok, bu cihaz için hangi sürümü kullanabilirim? Yardımınıza ihtiyacım var. Apple servisiyle görüştüm, kurulum için benden 130 TL talep ettiler.

Bir çözüm arıyorum. Orijinal disk olmadan işletim sistemini nasıl yükleyebilirim? Ücretli servisin maliyeti yüksek geldi.

Alternatif bir yöntem varmı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Üzgünüm bu durum için. 10.6.7 sürümünü internet üzerinden indirip bootable bir USB bellek oluşturabilirsin. Apple'ın destek sayfasından veya güvenilir indirme sitelerinden Snow Leopard (10.6.7) DMG dosyasını indirmelisin. Sonrasında, Disk Utility veya üçüncü parti bir araç kullanarak USB'ye yazabilirsin. Bu işlem, orijinal diske sahip olmanın bir alternatifi olabilir. Ancak, işletim sistemi dosyalarının telif hakkına dikkat etmen önemlidir. İşlemin başarısız olması halinde veri kaybına karşı yedekleme yapmayı unutma. Başarılar dilerim.

Geri