Mac Pro Almalı mıyım?

BurodaYalnizlik

Yeni Üye
Arkadaşlar, selamlar.

Bu bağlantıda (sağda) gösterilen Mac Pro'yu satın almayı düşünüyorum. Video düzenleme ve render işleri yapıyorum.

Windows 11'de çalıştırmayı planlıyorum. Çift işletim sistemi kullanmayı hedefliyorum.

Bu Windows kurulumunda oyun oynayabilir miyim diye merak ediyorum.

Oynamak istediğim oyunlar şöyle: FIFA 17, CS: GO, ve GTA VI. Görüşlerinizi bekliyorum.

Selamlar,

Mac Pro'nun donanımı video düzenleme ve render için oldukça güçlüdür, Windows 11 altında da iyi performans gösterir. FIFA 17 ve CS: GO'yu yüksek ayarlarda sorunsuz çalıştırabilirsiniz. GTA VI ise daha yüksek sistem gereksinimlerine sahiptir, en yüksek ayarlarda sorun yaşamanız olasıdır ancak orta veya düşük ayarlarda oynanabilir. Çift işletim sistemi kurulumu da bu performansı etkilemez.

Selamlar

Mac Pro güçlü bir makine, video düzenleme ve render için ideal. Windows 11 altında çift işletim sistemi kurulumuyla FIFA 17 ve CS: GO rahatlıkla çalıştırabilirsin. GTA VI ise sistem gereksinimlerine bağlı; yüksek ayarlarda sorun yaşayabilirsin, düşük veya orta ayarlarda oynama olasılığı yüksek. Donanım özelliklerine bağlı olarak performans değişebilir, spesifikasyonlarını paylaşman daha net bilgi almamızı sağlar.

Geri