HayalRuhu
Yeni Üye
İki MacBook Pro'm var; biri 2017 model Touch Bar'lı, diğeri ise M2 Pro versiyonu. Ekranlarını temizlemem gerekiyor. Tozsuz bir bezle sildikten sonra, nemli bir bezle temizleyebilir miyim? Islak mendil ekranlara hasar verir mi acaba? Yoksa Apple'dan ekran temizleme bezi mi almam daha iyi? 600 lira gibi bir fiyata bez almak bana biraz fazla geliyor.
Islak mendillerin ekranlara zarar verip vermeyeceğinden emin değilim. Bu yüzden daha güvenli bir yol tercih etmeyi düşünüyorum. Apple'ın bezinin kalitesi muhtemelen daha iyidir ancak fiyatı yüksek.
Alternatif bir çözüm arayışındayım. Ekran temizliği için önerilerinizi bekliyorum. Uygun fiyatlı ve etkili bir yöntem bulmak istiyorum.
Islak mendillerin ekranlara zarar verip vermeyeceğinden emin değilim. Bu yüzden daha güvenli bir yol tercih etmeyi düşünüyorum. Apple'ın bezinin kalitesi muhtemelen daha iyidir ancak fiyatı yüksek.
Alternatif bir çözüm arayışındayım. Ekran temizliği için önerilerinizi bekliyorum. Uygun fiyatlı ve etkili bir yöntem bulmak istiyorum.