Machenike G1 Pro takılma yapıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hayalet08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayalet08

Yeni Üye
Merhaba. Temu'dan machenike G1 Pro gamepad aldım ve 1 haftadır kullanıyorum. Oyuna ilk başladıktan sonra sorun olmuyor ancak yarım saat sonra Gamepad'de takılmalar meydana geliyor, 1 saniyeye yakın gecikme oluyor. 5 gündür Assassin's Creed Origins harici oyun oynamıyorum, o yüzden diğerleri hakkında pek yorum yapamayacağım ancak oyunu oynarken yarım saatte bir gecikme süresi aşırı artıyor. Bu çoğunlukla normal dünyada gezerken oluyor ve menüye girince imleç takılıyor. Biraz bekleyince ve hiçbir şey yapmayinca düzeliyor. Takılma yaşadığım an hemen gamepad test sitesine giriyorum 1 saniye içinde ve test yapıyorum ama orada doğru bir şekilde çalışıyor. Bu durum PES 21 oynarken de oluyor ancak Rocket League oynarken çok yaşamadım. Sizce sebebi ne olabilir? Ayrıca iade etmeli miyim ve edersem ne gibi durumlarla karşılaşırım?

Not: Eklemeyi unutmuşum, Origins oynarken olan o problem savaş esnasında aşırı nadir oluyor.

Ayrıca oyunda takılma olurken aynı anda telefon uygulamasına bağlayıp test ettiğimde iste karşılaştığım şey, oyunda takılma olurken uygulamada tamamen doğru bir şekilde sonuç vermesi.

Geri