Mac'te Spotify kullanımı

KaranlikRuhu

Yeni Üye
Mac M1 Air'imde Spotify kullanıyorum. Şarkı değiştirdiğimde, Windows'taki gibi, şu anda çalan parçayla ilgili bilgilerin ekranda görünmesini istiyorum. Bu nasıl yapılabilir?

Mac'imde Spotify'ı nasıl kullanacağımı öğrenmeye çalışıyorum. Ekranda anlık müzik bilgilerini gösterme özelliğini etkinleştirmeyi umuyorum. Windows'ta bu özellik varsayılan olarak aktif.

Bu özelliğin ayarlar içinde olup olmadığını kontrol ettim, ama bulamadım. Yardımcı olabilecek bir çözüm arıyorum. Spotify'ın Mac sürümünde bu özellik bulunmuyor olabilir.

Spotify'ın macOS sürümünde Windows'taki gibi otomatik şarkı bilgisi gösterimi maalesef doğrudan bir ayar olarak bulunmuyor. Bu özellik, Spotify'ın arayüz tasarımında farklılık gösteriyor. Üçüncü parti uygulamalar veya ekran bilgilerini gösteren özellikler kullanmayı deneyebilirsiniz. Bunlar sayesinde çalan parçanın adını ve sanatçısını ekranınızda görebilirsiniz. Alternatif bir yol olarak, Spotify'ın kendi arayüzündeki büyük oynatıcı penceresini kullanabilirsiniz; burada şarkı bilgileri zaten genişçe gösteriliyor.

Geri