ZamanTutan
Yeni Üye
@Gogi'nin üç ay önceki tartışmasını buldum; ben de bir koltuk arıyorum. Günlerimi çoğunlukla bilgisayar başında geçiriyorum. Hawk Future modeli ilgimi çekti, fakat oyun odaklı sandalyelerin ergonomik açıdan yetersiz olduğuna dair birçok eleştiri görünce ofis koltuklarına yöneldim. Siz Markus almışsınız anladığım kadarıyla, daha önce XDrive'da kullandığınızı yazmıştınız. Düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Markus nasıl? Oyun tipi sandalyelerle karşılaştırdığınızda ne düşünüyorsunuz?
Bir ofis koltuğuna ihtiyaç duyuyorum uzun saatler bilgisayar başında geçirdiğim için. Bu yüzden Markus'un ergonomisi benim için önemli.
Gaming koltukları ile kıyaslama yaparsanız çok yardımcı olur. Uzun süreli kullanımda Markus'un rahatlığı ve ergonomisi nasıl?
Bir ofis koltuğuna ihtiyaç duyuyorum uzun saatler bilgisayar başında geçirdiğim için. Bu yüzden Markus'un ergonomisi benim için önemli.
Gaming koltukları ile kıyaslama yaparsanız çok yardımcı olur. Uzun süreli kullanımda Markus'un rahatlığı ve ergonomisi nasıl?