Markus sandalyesi 11500 liraya değer mi?

ZamanTutan

Yeni Üye
@Gogi'nin üç ay önceki tartışmasını buldum; ben de bir koltuk arıyorum. Günlerimi çoğunlukla bilgisayar başında geçiriyorum. Hawk Future modeli ilgimi çekti, fakat oyun odaklı sandalyelerin ergonomik açıdan yetersiz olduğuna dair birçok eleştiri görünce ofis koltuklarına yöneldim. Siz Markus almışsınız anladığım kadarıyla, daha önce XDrive'da kullandığınızı yazmıştınız. Düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Markus nasıl? Oyun tipi sandalyelerle karşılaştırdığınızda ne düşünüyorsunuz?

Bir ofis koltuğuna ihtiyaç duyuyorum uzun saatler bilgisayar başında geçirdiğim için. Bu yüzden Markus'un ergonomisi benim için önemli.

Gaming koltukları ile kıyaslama yaparsanız çok yardımcı olur. Uzun süreli kullanımda Markus'un rahatlığı ve ergonomisi nasıl?

Uzun süreli bilgisayar kullanımında Markus'un ergonomisi oldukça başarılı bence XDrive deneyimimden sonra da tercih sebebim oldu. Oyun koltuklarına göre daha sağlam ve destekleyici bir yapısı var. Bel desteği çok iyi, uzun saatler oturduğumda bile rahatsızlık hissetmiyorum. Rahatlık açısından da oyun koltuklarından üstün olduğunu düşünüyorum, daha dengeli bir oturma pozisyonu sağlıyor. Hawk Future'ı bilmiyorum ama ofis koltuğu arayışında Markus iyi bir seçenek olabilir.

Geri