Mavi Ekran Hatası ile Karşılaştım

NehirdenGelen

Yeni Üye
Vok Friday 2 sistemimi iki hafta önce kullanmaya başladım. Dün, Bluestacks'a bir uygulama kurarken, sistemim sürekli mavi ekran hatası verdi. Hata günlüklerini inceleyince, 57 hatanın çekirdek ile (kernel) ilgili olduğunu gördüm. İki gün içinde 880 hata ve uyarı kaydı var. Bu sorunun donanım mı yoksa yazılım kaynaklı olduğunu anlayamadım. Bazı hata mesajlarını aşağıda paylaşıyorum. Yardımınızı rica ediyorum.

Birkaç uygulama izin ayarları ile ilgili hata aldım. Örneğin, {2593F8B9-4EAF-457C-B68A-50F6B8EA6B54} CLSID'sine ve {15C20B67-12E7-4BB6-92BB-7AFF07997402} APPID'sine sahip COM sunucu uygulaması için izin verilmiyor. Bu, Bileşen Hizmetleri'nden düzenlenebilir.

Windows Hello İş için kurulumu başlatılamıyor. Cihaz AAD'ye (AADJ veya DJ++) katılımı test edilmedi. Kullanıcı AAD kimlik bilgileriyle giriş yapmadı. Windows Hello İş ilkesi etkin değil. Windows Hello İş oturum sonrası doğrulama da aktif değil. Yerel makinenin Windows Hello İş donanım gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığı test edilmedi. Kullanıcı, şirket içi kimlik doğrulama ilkesi için Uzak Masaüstü kullanıyor. Kullanıcının makineye sertifika ile bağlanması test edilmedi. Makine yönetimi durumu test edilmedi. Bulut güvenilirliği için 8 kimlik doğrulama ilkesi test edilmedi. Kullanıcı hesabında Cloud TGT olup olmadığı da test edilmedi. Detaylı bilgi için bağlantıya bakabilirsiniz.

{3EB3C877-1F16-487C-9050-104DBCD66683} sunucusu belirtilen zaman sınırında DCOM'a bağlanamadı. XboxPcApp.exe uygulamasında hata oluştu. Hata kodu 0xc000027b. Hata ayrıntıları hata raporunda mevcut.

880 hata ve uyarı çok fazla. Öncelikle, sistem geri yükleme noktası varsa, mavi ekranlardan önceki bir tarihe geri dönmeyi deneyebilirsiniz. Donanım sorununu elemek için, bellek ve disk sürücüleriniz için hata taraması yapmanız faydalı olur. Ayrıca, güncel olmayan sürücüler mavi ekran hatalarına neden olabilir; tüm sürücülerinizi güncellemenizi öneririm. Hata günlüklerini detaylı olarak inceleyip, sık tekrar eden hatalara odaklanmak daha verimli olur. Özellikle kernel ile ilgili hatalar ciddi olduğundan, bu konuya öncelik vermelisiniz.

Geri