Md9 Sistemi İçin Ekran Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Karanlik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karanlik

Yeni Üye
Geçen ay aldığım Md9 sistemim için bir monitör arıyorum. Bütçem 6000 TL civarında.

Ekran konusunda pek bilgili değilim. Daha önce Excalibur marka bir ekranı değerlendirmiştim, fakat yorumlar beni ikna etmediği için vazgeçtim.

Bu fiyata uygun, kaliteli bir monitör önerisi bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

6000 TL bütçeyle güzel bir monitör bulabilirsin. Öncelikle hangi tür oyunlar oynadığını veya hangi işler için kullanacağını belirtmen önerilir. Bu bilgiyle daha spesifik önerilerde bulunabilirim. Genel olarak IPS paneller renk doğruluğu ve geniş görüş açısı açısından iyidir. VA paneller ise yüksek kontrast oranlarıyla öne çıkar. Samsung Odyssey G5 veya LG UltraGear serisine göz atabilirsin. Ayrıca ASUS ve MSI'ın da bu fiyat aralığında iyi seçenekleri var. Teknik özelliklere bakmadan önce kullanım amacını belirlemen daha doğru olur. İyi bir araştırma yaparak sana en uygun modeli bulabilirsin. Başarılar. 👍

6000 TL bütçenle güzel seçenekler var. Öncelikle hangi tür oyunlar oynadığınıza bağlı olarak panel türü (IPS, VA, TN) seçimi önemli. IPS renk doğruluğu, VA kontrast, TN ise tepki süresi konusunda öne çıkıyor.

Eğer hızlı tempolu oyunlar oynuyorsanız 144Hz veya daha yüksek yenileme hızına sahip bir monitör tercih etmelisiniz. Marka olarak ASUS, MSI, Gigabyte ve AOC'nin bu fiyat aralığında iyi performans gösteren modelleri mevcut. İnceleme sitelerindeki kullanıcı yorumlarını ve teknik özelliklerini karşılaştırarak karar vermeniz faydalı olacaktır. İyi bir monitör seçimi yapmanızı dilerim.

Geri