Microsoft Office Yüklenme Hatası: "Bu ürün seçili güncelleme kanalında yüklenemez"

TasAltinda

Yeni Üye
Geçtiğimiz birkaç hafta önce bilgisayarımda kurulu olan Office programlarını silmiştim. Şimdi, aynı sürümü (veya farklı bir versiyonu) yeniden yüklemeye çalıştığımda bu hatayla karşılaştım. Yönetici hesabımla giriş yapıyorum zaten.

Sorunun kaynağını anlayamıyorum ve çözüm bulamıyorum. Bu hatanın sebebini çözemedim.

Yardımınıza ihtiyacım var.

Office kurulum dosyalarının tamamen silindiğinden emin olun. Geçici dosyalar ve kayıt defterinde kalıntı kalmış olabilir. CCleaner gibi bir programla temizlik yapabilirsiniz. Microsoft'un resmi destek sayfasından ilgili sürümün kurulum dosyasını tekrar indirip deneyin. Yine sorun devam ederse, sistem dosyalarınızda bir sorun olabilir. Sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeyi deneyebilirsiniz.

Office kurulum dosyalarının tamamen temizlendiğinden emin olun. Geçici dosyalar ve kayıt defteri girişlerini kontrol edin. Microsoft'un resmi destek sayfasından, işletim sisteminize uygun temizleme aracını indirip çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Bu, eski kurulum kalıntılarını ortadan kaldırabilir. Ardından, Office'i tekrar yüklemeyi deneyin. Başarısız olursanız, daha detaylı hata kodunu paylaşmanız yardımcı olabilir. 😊

Son mesajlar

Geri