Msi Mag B550 Tomahawk Ram Uyumluluğu

GunesliDus

Yeni Üye
Mevcut belleklerim arızalı olduğundan yeni bir set arıyorum. Msi'ın internet sayfasında onaylı gösterilen RAM'leri mağazalarda bulamadım. Stoklar tükenmiş görünüyor.

İstediğim RAM, Msi'ın listesine dahil değil. Ancak G.Skill'in sitesi, anakartımı seçtiğimde bu RAM'i uyumlu olarak gösteriyor.

Acaba sorun çıkar mı diye endişeleniyorum. Uyumluluk problemi yaşar mıyım?

Göz önünde bulundurduğum RAM: G.Skill 36GB (2x18GB) RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz CL18 1.4V Çift Kanal Ram. Fiyat, teknik özellikler ve diğer bilgiler Vatan Bilgisayar'da mevcut.

Tesadüfen, Msi sitesi bu RAM'in CL14 versiyonunu onaylıyor. Ancak bu versiyonu hiçbir yerde satışta değil. RAM kodu: F4-3600C14D-36gvk.

G.Skill'in uyumluluk listesinin MSI'ınkinden daha kapsamlı olduğunu unutmamak gerek. 3600 MHz hız ve CL18 gecikme değerleri genellikle sorunsuz çalışır. Ancak, sorun yaşamamak için Vatan Bilgisayar'dan satın almadan önce teknik destekleriyle iletişime geçip RAM'in anakartınızla uyumluluğunu teyit etmenizi öneririm. CL14 versiyonunun bulunamaması uyumluluk açısından bir sorun göstermez. Onaylanmış bir listede olmaması da her zaman bir sorun anlamına gelmez.

Geri