MSI Pro H610M-E DDR4 anakart ile 32GB RAM uyumluluğu

KumYelkeni

Yeni Üye
MSI Pro H610M-E DDR4 anakartım için uygun RAM arıyorum. Amazon'dan https://www.amazon.com.tr/XPG-SPECT...=ram+cl17+36gb+18x2,computers,130&sr=1-1&th=1 bu RAM modeli uyumlu mudur? Bu RAM'in özellikleri anakartım ile uyumlu mu diye soruyorum.

Bu anakartın RAM ile ilgili teknik özelliklerini bilen varsa yardımcı olabilir mi? Anakartımın desteklediği maksimum RAM kapasitesi, hız ve gecikme süresi (CL) değerlerini öğrenmek istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. Uygun bir RAM seçimi için tavsiyelerinize ihtiyacım var. En iyi performansı alabileceğim bir RAM konfigürasyonu önermeniz çok yardımcı olur.

MSI Pro H610M-E anakartınız DDR4 RAM destekler. Bağlantıdaki XPG SPECTRIX bellek, DDR4-3600 hızında çalışıyor. Anakartınızın tam olarak hangi hızları desteklediğini üreticinin sitesindeki teknik özelliklerde kontrol etmelisiniz. Genellikle H610 chipsetli anakartlar 3200 MHz'e kadar olan RAM'leri sorunsuz çalıştırır. 3600 MHz çalışabilir ancak XMP profili etkinleştirilmesi gerekebilir ve anakart BIOS'unda ayarlamalar yapmanız mümkün olabilir. Daha düşük hızda bir RAM tercih ederek uyumluluk sorunlarını önleyebilirsiniz. Anakartınızın maksimum RAM kapasitesi muhtemelen 32GB civarındadır, ancak bu da anakartın spesifikasyonlarında belirtilmiştir. CL değeri ise performans için önemlidir; daha düşük değerler daha iyi performans anlamına gelir.

Geri