Msi X870e Carbon anakartımda hata ışıkları yanıyor, sorun yok

KralinYolu

Yeni Üye
Geçen ay X870e Carbon anakartlı bir bilgisayar kurdum. Bu anakartta hata kodlarını gösteren bir hata gösterge lambası var, ilk defa böyle bir şey görüyorum.

Bu lambada sürekli farklı sayılar beliriyor; 41, 77, 81 gibi rakamlar sürekli değişiyor. Bilgisayar sorunsuz çalışıyor, iki hafta önce OCCT ile 7 dakika süren bir test yaptım, herhangi bir hata tespit etmedim.

Sistemi birkaç haftadır kullanıyorum, her şey yolunda görünüyor. Ancak, hiçbir sorun yokken bile bu LED'ler yanıp sönüyor. Normalde hata yoksa bu lambanın sönmesini beklerdim. Bu durumun normal olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Bu durum beni endişelendiriyor. Yardımcı olabilir misiniz?

X870e Carbon anakartlarında hata gösterge lambasının sürekli farklı kodlar göstermesi bazı modellerde normal olabilir Üretici sitesinden anakartınızın modelinin BIOS güncellemesi olup olmadığını kontrol edin Güncelleme varsa yükleyin Bu durum devam ederse anakart üreticisine veya satıcınıza başvurmanızda fayda var Lambanın sürekli yanması endişe verici olsa da OCCT testi temiz çıkmış olması olumlu bir işaret Sisteminizin kararlı çalışması önemlidir.

Geri